Inschrijven

Een aanvraag tot deelname wordt slechts in aanmerking genomen bij ontvangst van een compleet ingevuld deelnemingsformulier. De inschrijving is pas definitief bij ontvangst van het volledige inschrijfgeld á €180,- per equipe, 2 personen, door storting op rekeningnummer NL82 RABO 0348 2473 97 t.n.v. Lionsclub Dokkum-Bonifatius. In het inschrijfgeld zijn inbegrepen ontbijt, lunch en een buffet. Tijdens het ontbijt ontvangen de deelnemers het routeboek alsmede uitleg van de rally.

Het is ook mogelijk om een sponsorpakket af te nemen, zowel inclusief als exclusief rallydeelname.
Bekijk hier de mogelijkheden

Extra passagiers/deelnemers in de auto betalen €60,- per persoon, c.f. bovenstaande te voldoen op eerder genoemde rekening. Partners kunnen deelnemen aan het buffet, kosten € 30,- p.p. Het is toegestaan het formulier in te dienen ook al kent de deelnemer de naam van zijn co-piloot nog niet. Voor een vlotte verwerking van uw deelname gelieve de ontbrekende gegevens zo snel mogelijk door te geven.

Gegevens Bestuurder:


Gegevens Co-piloot:


Deelname Rallydiner:
Wij nemen met deel aan het Lopend Rallydiner*
JaNee

Wilt u extra personen meenemen? Dat kan voor €65,- per extra passagier.
Aantal personen:

Het is ook mogelijk voor partners om alleen deel te nemen aan het buffet voor €30,-.

Aantal partners voor buffet:

Inschrijving voor klasse

Auto Gegevens:Wij gaan akkoord met de reglementen en de vrijwaringsverklaring d.d. 4 februari 2019 . De vrijwaringsverklaring dient te worden getekend bij het ontbijt en voor afgifte routeboek.

Hoofdsponsoren

Kies een sponsorpakket

Bekijk het overzicht