Het goede doel: Stichting Altijd Doen

Stichting Altijd Doen is een organisatie die in 2006 in het leven is geroepen door een groep enthousiaste Dokkumers die graag iets extra`s wilden doen voor die mensen die het in het dagelijks leven niet altijd even gemakkelijk hebben.

Jaarlijks organiseert Altijd Doen! rond kersttijd en gezellige avond. Deze avond is bedoeld voor mensen die om wat voor reden dan ook niet de mogelijkheid hebben om zelf iets leuks te ondernemen. Want je kunt alleen zijn en geen sociale contacten hebben, je kunt je baan verloren hebben en daardoor in een nare financiële situatie terecht zijn gekomen. Je kunt je partner verliezen en geen aansluiting meer kunnen of durven maken met mensen. Er zijn heel veel redenen te noemen waardoor je in een situatie terecht komt die niet aangenaam is. Wat de reden ook mag zijn, is voor ons niet van belang. Wij heten iedereen van harte welkom. Het enthousiasme dat we overal tegenkomen, heeft ons doen inzien dat er wordt voorzien in een behoefte.

Altijd doen! kan dit alles niet realiseren zonder financiële steun. Wij bestaan bij de gratie van de donatie, op ondernemers en ook particulieren in de regio doen wij nooit vergeefs een beroep. Daarnaast proberen we zelf ook een extra “zakcentje” te verdienen tijdens onze activiteiten’

Ook tijdens de rally in 2019 werd de cheque uitgereikt aan de stichting Altijd Doen