Onze goede doelen:

 

 

Stichting Altijd Doen

Stichting Altijd Doen is een organisatie die in 2006 in het leven is geroepen door een groep enthousiaste Dokkumers die graag iets extra`s wilden doen voor die mensen die het in het dagelijks leven niet altijd even gemakkelijk hebben.

“Stichting Altijd Doen” zorgt evenals voorgaande jaren voor een zomeractiviteit. Dit uitje is speciaal voor kinderen (4 t/m 13 jaar) van de basisscholen in Dokkum, waarvan de ouders niet over de financiële middelen beschikken om op vakantie te gaan. Dit kan zijn door werkloosheid, echtscheiding of andere gezinsredenen. Stichting Altijd Doen heeft als doel om deze kinderen samen met hun ouders een “vakantiegevoel” te geven en een fijne actieve dag te bezorgen.

 

De service clubs uit Dokkum t.w. Rotary Club Dokkum, Lions Club Dokkum en Lions Club Noordoost Friesland willen ook dit jaar graag dit goede doel financieel ondersteunen van uit de opbrengsten van de “De Dockumer Granaet Rally”

 

Voor meer informatie https://www.altijddoen.nl/

 

Nader te onthullen project

Al enkele jaren reserveren we de extra opbrengsten van onze rally voor een groot project.  De Rabobank-kunstveilig, ook een gezamenlijk project van onze serviceclubs, heeft zich inmiddels ook aan dit bijzondere project verbonden. Hierover zullen we jullie in een later tijdstip meer informatie verschaffen.

 

Ook tijdens de rally van 2022 werd de cheque uitgereikt aan de stichting Altijd Doen