[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Een aanvraag tot deelname wordt slechts in aanmerking genomen bij ontvangst van een compleet ingevuld deelnemingsformulier. De inschrijving is pas definitief bij ontvangst van het volledige inschrijfgeld á €180,- per equipe, 2 personen. In het inschrijfgeld zijn inbegrepen ontbijt, koffie en thee pauze, lunch en een buffet. Tijdens het ontbijt ontvangen de deelnemers het routeboek alsmede uitleg van de rally.

Het is ook mogelijk om een sponsorpakket af te nemen, zowel inclusief als exclusief rallydeelname. In dit geval via onderstaande link het formulier invullen. U zal dan separaat een factuur ontvangen.
Bekijk hier de mogelijkheden

Extra passagiers/deelnemers in de auto betalen €65,- per persoon. Partners/collega’s/vrienden kunnen deelnemen aan het buffet, kosten € 30,- p.p. Het is toegestaan het formulier in te dienen ook al kent de deelnemer de naam van zijn co-piloot nog niet. Voor een vlotte verwerking van uw deelname gelieve de ontbrekende gegevens zo snel mogelijk door te geven.

Laatste aanpassing: 25 februari 14.32

[mollie-forms id=”484″]

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Hoofdsponsoren

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]